Cauta cazare

Renunta

Schimba selectia de turisti

Camera Adulti Copii Varsta copii
+ Adauga camera
×
1

Renunta

Moderna si confortabila, Vila Dream Slalom este situata in Poiana Brasov. Va promitem zile de relaxare, odihna si un sejur de neuitat.

Acest hotel nu are introduse tarife sau nu mai are camere disponibile in perioada solicitata. Rugam contactati biroul de rezervari pe tel: 0745.23.66.62 / 0268.41.76.76 sau email rezervari@poiana-brasov.com (program L-V : 09.30-18.00 | S : 10.00-13.00)

Intr-o zona linistita a statiunii Poiana Brasov, la circa 5-10 min de mers pe jos de la patinoar si cu partie de schi in spatele vilei

Camere disponibile Capacitate
Dubla matrimoniala Vezi preturi
Dubla Vezi preturi

In multimea de vile si hoteluri din Poiana Brasov, Casa Viorel **** se remarca prin pitorescul amenajarii ei si prin conditiile de cazare deosebite pe care le ofera. Izolata de restul statiunii prin pozitia sa excelenta, Casa Viorel **** te incanta de cum te apropii cu explozia de culoare a florilor ce se afla pretutindeni, in poiana, in gradinita si la balcoanele teraselor. Drept vecini - doar brazii, o intreaga padure ce se intinde de cealalta parte a drumului forestier care duce pana in centrul vechi al Brasovului sau pana in Varful Cristianul Mare. Peisajul este minunat, linistea deplina, iar aerul curat si tare de munte are o mireasma placuta de brad si de rasina.

Camere disponibile Capacitate
Dubla standard Vezi preturi
Dubla superioara Vezi preturi
Apartament Vezi preturi

Situata aproape de centrul statiunii Poiana Brasov si de partiile de ski,prin caldura designului interior cu influente tiroleze, Vila Zorile te face sa te simti bine si sa traiesti clipe de neuitat.

Camere disponibile Capacitate
Dubla standard Vezi preturi
Dubla large Vezi preturi
Single Vezi preturi
acceptam plati cu:
© 2014 poiana-brasov.com