Cauta cazare

Renunta

Schimba selectia de turisti

Camera Adulti Copii Varsta copii
+ Adauga camera
×
1

Renunta

Inconjurat de un peisaj natural, Aparthotel Alpin din statiunea de ski Poiana Brasov ofera privelisti montane magnifice si camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.

Camere disponibile Capacitate
Apartament cu 1 dormitor și balcon Vezi preturi
Apartament cu 2 dormitoare cu balcon 4 x Vezi preturi

Situat la 300 de metri de partiile de schi din Poiana Brasov, Apartament Ilinca ofera TV prin cablu si Wi-Fi gratuit. Este disponibila o bucatarie complet utilata pentru self-catering.

Camere disponibile Capacitate
Apartament cu 2 dormitoare 7 x Vezi preturi

Roxy's Garden Apartments se afla in Poiana Brasov, la 200 de metri de partia de schi si are Wi-Fi gratuit, vedere la munte si un restaurant.

Camere disponibile Capacitate
Apartament duplex cu 1 dormitor Vezi preturi
Apartament duplex cu 2 dormitoare 4 x Vezi preturi

Plasat la baza partiei de schi "STADION" satul de vacanta TraveLand, reprezinta o algere perfecta pentru petrecerea vacantelor consacrate schiului si nu numai. Satul de vacanta TraveLand asigura atmosfera ideala pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra indiferent de sezon.

Camere disponibile Capacitate
Apartament duplex cu 1 dormitor Vezi preturi
Apartament cu 1 dormitor Duplex (2 adulți + 1 copil) Vezi preturi
Apartament - parter 3 x Vezi preturi
Apartament (3 adulţi) 3 x Vezi preturi
Apartament cu 2 dormitoare (4 adulţi) 4 x Vezi preturi
Apartament pe două etaje 4 x Vezi preturi
Apartament cu 3 dormitoare (6 adulţi) 6 x Vezi preturi
Vilă cu 4 dormitoare 8 x Vezi preturi

Apartamentele Roxy sunt situate in Poiana Brasov langa Complexul Favorit, deasupra Restaurantului Roxy`s Garden. Spatioase si confortabile, apartamentele cu regim hotelier (mic dejun inclus in camera sau in Restaurantul Roxy`s Garden) sunt formate din living si chicineta si grup sanitar la parter iar la etaj 1 sau 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie. amenities, wi-fi gratuit, parcare gratuita, TV prin cablu, ceai/cafea in chicineta din living, room-service (09.00 - 22.00) la care nu se percepe taxa room-service, bucatarie complet dotata si utilata.

Acest hotel nu are introduse tarife sau nu mai are camere disponibile in perioada solicitata. Rugam contactati biroul de rezervari pe tel: 0745.23.66.62 / 0268.41.76.76 sau email rezervari@poiana-brasov.com (program L-V : 09.30-18.00 | S : 10.00-13.00)

acceptam plati cu:
© 2017 poiana-brasov.com