Cauta cazare

Renunta

Schimba selectia de turisti

Camera Adulti Copii Varsta copii
+ Adauga camera
×
1

Renunta

« Inapoi la lista

APARTAMENTE ROXY Rating 3

Disponibilitate

Informatii generale

Locatie
Apartamentele Roxy sunt situate in Poiana Brasov langa Complexul Favorit, deasupra Restaurantului Roxy`s Garden. Spatioase si confortabile, apartamentele cu regim hotelier (mic dejun inclus in camera sau in Restaurantul Roxy`s Garden) sunt formate din living si chicineta si grup sanitar la parter iar la etaj 1 sau 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie. amenities, wi-fi gratuit, parcare gratuita, TV prin cablu, ceai/cafea in chicineta din living, room-service (09.00 - 22.00) la care nu se percepe taxa room-service, bucatarie complet dotata si utilata.
Camere
Apartamentul Verde compus la parter din living (+canapea extensibila) baie de serviciu, chicineta iar la etaj din 2 dormitoare cu bai si dressinguri proprii.

Apartamentul Albastru compus la patrer din living (+canapea extensibila), baie de serviciu si chicineta iar la etaj din dormitor, baie si dressing.

Apartamentul Roz compus la patrer din living (+canapea extensibila), baie de serviciu si chicineta iar la etaj din dormitor, baie si dressing.

Apartamentul Galben compus la patrer din living, baie de serviciu si chicineta iar la etaj din dormitor, baie si dressing, (+canapea extensibila).
Numar camere
4
Mic dejun
Continental (portie)
acceptam plati cu:
© 2017 poiana-brasov.com