Hotel Acasa la Dracula

Camere disponibile

Cameră Dublă Economy 3*
Capacitate:
Vezi preturi
Suită
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră dublă sau twin - anexă
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră dublă sau twin
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră Deluxe dublă sau twin
Capacitate:
Vezi preturi

Informatii generale

Localizare

Sa ne vizitati este o placere, sa stati la noi este un privilegiu! "Acasa la Dracula" a fost construit in 2005 in Poiana Brasov ca un hotel standard DeLuxe.
Combinand standardele inalte ale serviciilor oferite cu permanenta atentie la detalii, veti descoperi un confort luxos, o bucatarie delicioasa, facilitati moderne ale celor 17 camere de oaspeti.

Adresa: Str. Poiana lui Stechil Nr. 22

Camere

Indiferent daca ne vizitati in scopuri de afaceri sau doar ca sa va relaxati, va punem la dispozitie cele mai bune camere din Poiana Brasov.
Camerele din Castelul "Acasa la Dracula" va bucura cu o priveliste nemaipomenita si sunt ingrijite de doua ori pe zi de catre staff-ul nostru cu atentie si profesionalism.
Toti angajatii nostrii se mandresc cu abilitatile lor de a va face un sejur placut cu politetea si respectul care vi se cuvine.

Restaurant

Hotelul Acasa la Dracula vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, nu cu unul ci cu doua restaurante: Restaurant Castel si Restaurant Anastasia

Restaurant Castel:
Specific medieval: 180 locuri
Separeu "Sala cavalerilor": 18 locuri
Separeu "Sala misterelor": 16 locuri

Restaurant Anastasia:
Bucatarie internationala: 70 locuri
Separeu "Sala torturii": pentru cina romantica in doi

Elegant, Intim, Delicios
Savoarea unica a bucatariei internationale, dar si a celei traditionale romanesti o descoperiti in cadrul restaurantelor noastre. Arhitectura, dotarile si facilitatile le confera restaurantelor un aer de originalitate si intimitate.

Crama Castelului ofera o colectie rafinata de vinuri pe care le puteti degusta si solicita inainte de cina. Puteti savura o tigara delicioasa de la Cigar Bar, din incinta Castelului.

Limbi straine

Engleza, Franceza, Italiana, Spaniola, Franceza, Italiana, Spaniola

Numar de camere

17

Carduri acceptate

Visa/Visa Electron, Mastercard

Mic dejun

Bufet suedez