Pensiunea Pantheon

Informatii generale

Localizare

Amplasata in vecinatatea restaurantului Sura Dacilor, la cativa pasi de patinoar si doar cateva sute de metri de telecabina Kanzel si telegondola Postavarul Expres, Pensiunea Pantheon ofera turistilor sai o frumoasa panorama asupra varfului Postavaru si a partiilor de schi.
Clasificata la 4 stele Pensiunea Pantheon se diferentiaza printr-o arhitectura deosebita, ce imbina intr-o modalitate subtila stilul antic de pantheon cu designul modern al unei pensiuni montane.

Construit la poalele semetului munte Postavaru ,templul vacantei pare a fi dedicat acestuia, dar cand ii calcam pragul intelegem ca nu este asa. Abia atunci ne dam seama ca Pensiunea Pantheon este inchinata odihnei si relaxarii turistilor care o viziteaza si poposesc aici in zilele lor de vacanta.

Adresa: Str. Valea Lunga, nr. 2A

Camere

Structurata pe 4 nivele (parter, doua etaje si o mansarda), Pensiunea Pantheon pune la dispozitia turistilor sai o capacitate de cazare de 20 de locuri in 10 camere duble, o sala de mese, un frumos salon de cafea si ceai dotat cu semineu, o terasa spatioasa si o gradina

Restaurant

Pensiunea dispune de Salon pentru mic dejun .

Limbi straine

Engleza

Numar de camere

10

Carduri acceptate

Visa/Visa Electron

Mic dejun

Bufet suedez