Hotel Edelweiss

Informatii generale

Localizare

Edelweiss Poiana Hotels 4* is situated in the South part of the resort , close to the ski-lifts and slopes.

Situat in partea de sud a statiunii, in apropierea telefericului a telegondolei noi si a partiei de ski, Hotel Edelweiss a fost inaugurat in Decembrie 2005.
Hotelul dispune: de 21 de locuri de parcare, bar situat in holul hotelului in sezonul de iarna hotelul dispune de garderoba de ski, scoala de ski cu monitori specializati in sporturi de iarna ,camera si cutii de valori, serviciu de paza si sisteme de securitate proprii

Adresa: Str.Poiana Soarelui, Nr.162

Camere

Hotelul dispune de 20 spatii de cazare, structurate astfel:
- 14 camere dubla Standard (8 cu paturi twin si 6 cu pat matrimonial)
- 3 camere duble Premier (cu jacuzzi)
- 3 apartamente Family

Restaurant

Amenajat intr-un stil aparte, datorita arhitecturii care permite iluminarea naturala, specializat atat in bucataria romaneasca cat si in cea internationala, restaurantul, situat la parterul hotelului, are 54 de locuri si este structurat in doua saloane: salonul Serra, cu o capacitate de 24 locuri si salonul Classic, cu o capacitate de 30 locuri. Preparatele culinare sunt pregatite de maestrul bucatar cu experienta internationala si atestate in domeniu.
• Barul, situat la parterul hotelului, Edelweiss Bar, are program non-stop si ofera o gama larga de bauturi alcoolice si non-alcoolice, cocktail-uri, diferite sortimente de cafea, deserturi.

Limbi straine

Engleza, Franceza, Germana, Franceza, Germana

Numar de camere

20

Carduri acceptate

Visa/Visa Electron, Mastercard

Mic dejun

Bufet suedez