Pensiunea Alex

Camere disponibile

Cameră dublă
Capacitate:
Vezi preturi
Suită superioară cu 1 dormitor
Capacitate:
Vezi preturi
Suită duplex
Capacitate:
Vezi preturi

Informatii generale

Localizare

Pensiunea Alex este situata intr-un cadru natural cu o panorama foarte buna asupra varfului Postavaru si a partiilor de ski, pana la baza acestora, in vecinatatea restaurantului Sura Dacilor, pensiunea face parte din acelasi complex turistic ce imbina modernul cu traditionalul.

Camere

Capacitatea de cazare a pensiunii este structurata pe 6 apartamente si 4 double, doua dintre ele putand fi oferite si in regim de single.
Fiecare apartament sau dubla ofera toate facilitatile specifice categoriei de 4 **** stele care i-a fost atribuita unitatii. Toate camerele sau apartamentele au in dotare televizor, telefon, caseta de valori, minibar si baie proprie ( cada cu hidromasaj sau dus cu hidromasaj ).

Restaurant

Cele trei saloane ale restaurantului Sura Dacilor,pot gazdui peste 300 de oaspeti, amenajate in stil pur autentic, atrag prin caldura lemnului si misterul ascuns de trofeele vanatoresti, dezvaluind vechimea si farmecul unei indepartate lumi dacice.

Ospatari zugraviti in culorile celor vremuri istorice te intampina cu tuica fiarta, paine calda coapta pe vatra si delicioase preparate culinare specifice.

Limbi straine

Engleza

Numar de camere

10

Carduri acceptate

Visa/Visa Electron, Mastercard

Mic dejun

Bufet suedez