Ana Hotels Sport

Camere disponibile

Cameră twin
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră Dublă Premium
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră King
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră King sau twin cu spa de vară inclus
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră King sau twin - ofertă specială pentru vacanţa de vară
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră dublă - Ofertă specială Sf. Maria
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră dublă
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră dublă - Ofertă specială
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră King cu balcon
Capacitate:
Vezi preturi

Informatii generale

Localizare

Ana Hotels Sport se afla in renumita statiune montana Poiana Brasov la baza partiei Bradul. Hotelul a fost renovat in intregime in anul 2010 dupa cele mai inalte standarde internationale reprezentand astazi unul din cele mai moderne hoteluri din Romania.

In plus, Hotelul prezinta si un Spa de talie eruropeana cu dotari de ultima generatie su piscina interioara si Hot Tub exterior. De asemenea aici veti gasi un modern centru de conferinta cu o capacitate de pana la 300 de delegati.

Camere

Inconjurate de frumoasa vegetatie montana si aflate la baza partiei Bradul, cele 3 hoteluri ANA Hotels - Poiana Brasov va pun la dispozitie 197 de camere standard si de lux in:
Ana Hotels Sport, Ana Hotels Bradul si Ana Hotels Poiana.
Camere standard twin - 92; Camere standard matrimoniale - 42; Camere standard single - 5 ; Apartamente - 12; Garsoniere - 15 ; Camere delux twin - 20 ; Camere deluxe matrimoniale - 8; Apartamente VIP - 3

Restaurant

Intr-o ambianta muzicala placuta, saloanele restaurantului modern decorate si bine echipate asigura un plus de buna dispozitie. Capacitatea restaurantului este de 180 de locuri.
Lasati-va ispititi de multitudinea de specialitati din restaurantele hotelurilor noastre : Restaurantul Clasic, Opera & Armony, Bar Champions Club: avand menuri traditionale romanesti si unguresti sau din gastronomia internationala, intotdeauna pe gustul clientilor.

Limbi straine

Engleza, Franceza, Spaniola, Franceza, Spaniola

Numar de camere

89

Carduri acceptate

Visa/Visa Electron, Mastercard, Amex

Mic dejun

Bufet suedez