Rizzo Boutique Hotel Spa

Camere disponibile

Cameră dublă sau twin
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră dublă sau twin cu pachet de Anul Nou
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră dublă sau twin cu pachet de Crăciun
Capacitate:
Vezi preturi
Suită cu 1 dormitor
Capacitate:
Vezi preturi

Informatii generale

Localizare

Rizzo Boutique Hotel & Spa este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov, situat pe creasta Muntilor Carpati. Hotelul ofera schiorilor si calatorilor ce doresc sa se bucure de o atmosfera linistita si de un loc placut intr-un decor pastoral.

Rizzo Boutique Hotel & Spa este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov, situat pe creasta Muntilor Carpati.

Adresa: Str. Valea Lunga, Nr.8

Camere

Hotelul dispune de 54 camere spatioase in care cele mai mici detalii, de la finetea cearceafurilor de satin la dusurile cu jet, ecrane LCD si internet wireless au fost puse la punct pentru a oferi oaspetilor nostri o ambianta cat mai placuta .

Opt apartamente au fost create pentru cazarea oaspetilor care doresc sa se bucure de spatiozitatea unei camere de zi, bucatarie si bar.

Restaurant

Facilitatile hotelului includ o sala de mese eleganta cu vedere spre o frumoasa padure de brad. O bucatarie moderna de inalta calitate ne permite satisfacerea unei varietatati de gusturi si ofera un mic dejun bogat si apetisant pentru a incepe ziua.

Pentru cei care doresc divertisment après-ski sau relaxare la sfarsitul unei zile aglomerate, o bautura si o gustare sunt disponibile la barul nostru ospitalier. In timpul verii, veranda barului ii invita pe oaspetii nostri sa savureze o bautura pe fundalul unui peisaj pitoresc.

Limbi straine

Engleza

Numar de camere

54

Carduri acceptate

Visa/Visa Electron, Mastercard

Mic dejun

Continental (portie)