Casa Viorel

Informatii generale

Localizare

Situata la 12 Km de Brasov, renumitul oras de la poalele Tampei si la 170 Km de Aeroportul Henri Coanda (Otopeni), statiunea Poiana Brasov va dezvaluie un superb peisaj alpin, oferindu-va numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

In multimea de vile si hoteluri din Poiana Brasov, Casa Viorel **** se remarca prin pitorescul amenajarii ei si prin conditiile de cazare deosebite pe care le ofera. Izolata de restul statiunii prin pozitia sa excelenta, Casa Viorel **** te incanta de cum te apropii cu explozia de culoare a florilor ce se afla pretutindeni, in poiana, in gradinita si la balcoanele teraselor. Drept vecini - doar brazii, o intreaga padure ce se intinde de cealalta parte a drumului forestier care duce pana in centrul vechi al Brasovului sau pana in Varful Cristianul Mare. Peisajul este minunat, linistea deplina, iar aerul curat si tare de munte are o mireasma placuta de brad si de rasina.

Camere

Spatiile de cazare sunt dotate cu: minibar, televiziune prin cablu (HBO), telefon international, bai cu cada (tip superior), bai cu dus (tip standard), balcoane cu vedere spre Muntii Postavarul, Piatra Craiului, Bucegi.
Toate camerele sunt dotate cu pat dublu matrimonial. Apartamentele si 5 camere duble au canapea extensibila.
Servicii incluse : billiard, internet, tenis de masa, room service, bar non stop, garderoba de ski, loc de joaca pentru copii.

Restaurant

Sala pentru mic dejun cu produse din ferma proprie.

Limbi straine

Engleza, Franceza, Germana, Franceza, Germana

Mic dejun

Bufet suedez