Pensiunea Mihaela

Camere disponibile

Suită duplex 2 cu scară interioară
Capacitate:
Vezi preturi
Cameră triplă cu baie privată
Capacitate:
Vezi preturi
Suită duplex 6 cu scară interioară
Capacitate:
Vezi preturi
Suită duplex 5 cu scară interioară
Capacitate:
Vezi preturi
Suită cu 1 dormitor 1 - la parter
Capacitate: 4 ×
Vezi preturi
Suită cu 1 dormitor 4 - nivel superior
Capacitate: 4 ×
Vezi preturi
Casă cu şase dormitoare
Capacitate: 18 ×
Vezi preturi

Informatii generale

Localizare

Pensiunea MIHAELA ofera conditii excelente pentru petrecerea vacantei, concediului sau weekend-ului, intr-un cadru pitoresc, cu privelisti superbe, conferind turistilor liniste si intimitate.

Situata in Poiana Brasov - una dintre cele mai bune statiuni din Romania, considerand cele 12 partii de schi de dificultati diferite, terenurile de tenis si minigolf, pistele de roller-skating, saunele si piscinele acoperite - Pensiunea MIHAELA poate fi considerata o destinatie pentru toate cele patru anotimpuri.

Camere

Pensiunea MIHAELA dispune de 5 apartamente si o camera dubla, avand un numar maxim de 19 locuri de cazare. Fiecare apartament este mobilat luxos, cu balcoane, terase si camere spatioase, dispunand de TV color pentru fiecare camera, minibar, telefon si baie proprie. Apa calda este asigurata in permanenta cu echipamente tehnice proprii, de calitate.

Restaurant

Pensiunea MIHAELA va asteapta cu bucatarie, bar, salon de servire a mesei (40mp), living (27mp), toate dispunand de mobilier si dotari de cea mai buna calitate, amenajarile interioare beneficiind de finisaje deosebite, caracteristice hotelariei moderne.

Limbi straine

Engleza, Franceza, Franceza

Numar de camere

6

Mic dejun

Bufet suedez