Zbor cu Balonul

Zborul cu balonul cu aer cald reprezinta unul dintre cele mai romantice tipuri de zbor. Departe de a fi un sport extreme, zborul cu balonul cu aer cald este o plutire lina, pe oceane de aer, intr-o liniste tulburata doar de vuietul ca de dragon al arzatoarelor principale. Va oferim posibilitatea de a va implini un vis al copilariei, anume acela de a calatori precum eroii lui Jules Verne. Indiferent ca are loc seara sau dimineata, veti trai poate cea mai frumoasa aventura, in care senzatiile va vor umple sufletul de bucurie

Pregatirea pentru decolare dureaza 1 ora, cam tot atat cat dureaza si impachetarea balonului dupa aterizare. Parasirea pamantului in cazul unui zbor cu balonul se produce lin, fara aproape sa fie simtita. Zborurile au loc de obicei pana la altitudinea de 1000 m, si dureaza aproximativ 1 ora. Distanta parcursa la un zbor este intre 1 si 20 km, in functie de viteza vantului. In timpul zborului puteti survola lacuri, paduri sau localitati rurale.

Ca orice eveniment deosebit, zborul cu balonul trebuie marcat in mod deosebit.

De aceea, primul zbor al fiecarui cutezator va fi celebrat cum se cuvine, cu o ceremonie de botez, ce isi are radacinile la 1783, in care va primi pe langa botezul aerului si o diploma de onoare.

Zborurile se pot face pe oricare din aerodromurile de langa Brasov : Sanpetru sau Ghimbav

Pentru rezervari si detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la:

Tel: 0744 331 808
Email :