Ski

Domeniul schiabil din Poiana Brasov a suferit numeroase modificari in bine pentru sezonul de iarna 2011-2012. Partiile au facut obiectul celei mai mari investiti in partii de ski ce a avut loc in Romania post-comunista. Schimbarile sunt absolut spectaculoase : domeniul skiabil a crescut de la 12 la 20 km. Partiile vechi au fost modificate si latite dupa ultimele standarde in domeniu, iar partiile nou construite au dublat practic lungimea totala a partiilor. Au fost construite doua noi instalatii de transport pe cablu si probabil cel mai important aspect al investitiei il constituie constructia sistemului de zapada artificiala, sistem disponibil pe tot muntele.

In acest sens speram sa nu mai fie problemele cu zapada de anii trecuti.

Statiunea Poiana Brasov este jumatate inconjurata de muntele Postavarul, oferind niste zone skiabile de o frumusete rara. Nu va faceti probleme daca nu sunteti un expert, incepatorii au propriile lor partii. Skiorii medii vor descoperi placerea coborarii pe partiile Sulinar si Ruia. Pentru avansati exista partii cotate cu grad maxim de dificultate cum ar fi Subteleferic sau Lupului.  

Ski noaptea: Activitatea sportiva nu se opreste cand soarele apune dupa munte. Partia Bradul va ofera posibilitatea sa skiati pe nocturna in conditii deosebite.

Ski ziua:

Zonele cu inclinatie mica din mijlocul statiunii precum si platoul din Postavarul situat la altitudine ridicata ofera partii ideale pentru incepatorii in acest sport.

Incepatorii vor face progrese intr-un timp foarte scurt si isi vor intari increderea in fortele proprii trecand la un standard mai ridicat si anume partiile cotate ca medii (cod culoare albastru) care coboara de la Cabana Cristianul Mare, trecand de la faza de partii de incepatori la cea de a skia cu adevarat pe munte.

Pentru skiorii medii acestia au la dispozitie trei partii cu grad de dificultate mediu  (cod culoare rosu) pe teren cu grad variat de dificultate unde poti sa-ti perfectionezi tehnica de ski dar si mai important, sa simti cu adevarat placerea de a skia.

Tarife Scoala Ski in Poiana Brasov.  Tarifele sunt in RON


Lei / PERSOANANUMAR PERSDETALIIINCEPATORIINTERMEDIARI & AVANSATIOBSERVATII
ORE DE SKI  ADULTI ORA PRIVATA max 2   80 80 o ora/pers
COPII ORA PRIVATA(pana la 5 ani pretul include si transport pe cablu pentru copil) max 2 VARSTA 3+ 80 80 o ora/pers
ADULTI GRUP min 3, max 10   50 50 o ora/pers
COPII GRUP min 3, max 10 VARSTA 5+ 50 50 o ora/pers
FAMILY SKI 4 2 + 2, 3 + 1, 1 + 3 150 150 lei /ora/grup
OFF-PISTE SKI !!! min 1, max 6 DOAR PENTRU INTERMEDIARI & AVANSATI / 100 lei/pers/ora, transfer auto& ghidaj montan inclus daca e cazul
Inchiriere schiuri off-piste max 6 DOAR PENTRU INTERMEDIARI & AVANSATI / 100 lei/pers/zi  
SNOWBOARD CLASSES ADULTI ORA PRIVATA
max 2   80 80 o ora/pers
COPII ORA PRIVATA
max 2 AGE 7+ 80 80 o ora/pers
ADULTI GRUP
min 3, max 10   50 50 o ora/pers
COPII GRUP
min 3, max 10   50 50 o ora/pers
FAMILY SNOWBOARD 4 2 + 2, 3 + 1, 1 + 3 150 150 lei/ora/grup
OFFPISTE SNOWBOARD min 1, max 6
DOAR PENTRU INTERMEDIARI & AVANSATI
/ 100 lei/pers/ora, transfer auto&ghidaj montan inclus daca e cazul
TURBOSKI SKI/SNWBRD CUVIDEOANALIZA HD!!  min 1, max 3 
100 100 lei/ora/pers
SNOWSHOE DRUMETIE PE RACHETE DE ZAPADA min 3 PRET PE ZI 150 150 lei/pers/zi, transfer auto& ghidaj montan inclus daca e cazul
TOURING SKI DE TURA IN POSTAVARU, PIATRA CRAIULUI, BUCEGI, FAGARAS min 3 PRET PE ZI
150 150 lei/pers/zi, transfer auto &ghidaj montan inclus daca e cazul
SKIPASS

  inclus pentru instructor, clientii sunt rugati sa il cumpere direct de la casierie

Pentru rezervari Scoala de Ski in Poiana Brasov rugam contactati:


Tel:  +4.0722.415.407
Email: